КАРТОФЕНИ КРАКЕРИ





Тези чудесни кракери са по рецепта на Йоли.Подходящи са предястие,парти,бюфет.Стават лесно и бързо,а гарнирането и украсата са въпрос на въображение.


ПРОДУКТИ:
за около 25-30 броя

120 гр.сварени картофи (ситно настъргани)
100 гр.масло (стайна температура)
20 гр.пармезан
150 гр.брашно
1/2 ч.л.сол
черен пипер

Слагаме в купа всички продукти и омесваме тесто.Разточваме тънка кора (около 2мм) и с помоща на малка чаша изрязваме кръгчета.

Нареждаме в тавичка,застлана с хартия и печем на 170 градуса докато добият лек златист цвят.Изпичат се бързо и затова трябва да се наблюдават.


Гарнираме с различни дипове и украсяваме по желание.





Източник на рецептата Йоли Делибозова

Коментари